Annons
Annons

A Yolli good day!


 

yollibox-mango

En solig söndag kräver sin frozen yoghurt. När jag bodde i San Diego åt jag frozen yoghurt i stort sett varje dag och jag pratade alltid om att jag skulle starta en youghurt-bar när jag kom hem till Sverige. Well, det blev en sådan sak man har upp på sin to-do-list men som aldrig blir av. Så därför håller jag till godo med Yollibox och gärna mango är min favorit. Dessutom helt eko nu!

Annons

_
Translation:
A sunny frozen yoghurt on a sunny Sunday. When I lived in San Diego a few years ago, I ate frozen yoghurt almost every day and I dreamt about opening a yogurt-bar in Sweden. Well, that never happened. So I’m glad that Yollibox comes to my rescue. Mango is my favorite, and it’s organic!

(0)
(0)
Kommentera | Translate
 

Annons
Annons


Laddar