Jag har totalt snöat in på de asiatiska smakerna och kan knappt föreställa mig att äta något som varken innehåller ingefära, chili, vitlök eller koriander :) Lusigt det där med koriander, för några år sen kunde jag knappt titta på mat som innehöll koriander och nu är jag fullkomligt tokig i det! Den här rätten är inspirerad av rawfood-köket, jag byter gärna ut pasta och nudlar mot färggladare alternativ som zucchini och morot. Jag använder min Spiralizer , som jag mina vänner gav mig när jag fyllde år, till att göra rolig grönsakspasta. Kan vara min mest uppskattade present! Har man ingen Spiralizer går det minst lika bra att hyvla grönsakerna med en potatisskalare. Till det mixade jag ihop en dressing med cashewnötter, olivolja, vatten, tamari, vitlök, sambal olek, tahini och ingefära. Ugnsbakad sesamlax och färsk koriander på toppen. En fröjd både för öga och smaklökar!