Annons
Annons

3 FAVORITBÖCKER JUST NU


 

Tänkte tipsa om mina 3 favoritböcker just nu med mat- och hälsotema. Jag kan sitta och bläddra i kokböcker hur länge som helst, tycker det är så himla fridfullt och mysigt.

Tänkte vi skulle kika närmare på alla tre!

Annons

Först ut är Mamma boost av Marita Karlsson. Älskar undertiteln ”Recept för ett skönare mammaliv”, inte hälsosammare, smalare eller bättre. Utan skönare. Så sunt! Det roliga är att Marita jobbade med denna när vi var och hälsade på i vintras och vi pratade mycket om den då. Ni kanske minns när jag och Marita sprang på varandra av en slump nere i Venice?

Mamma boost innehåller massor av härlig recept, sådant som ger energi vilket man minst sagt behöver i det hektiska mammalivet.

Rödbetslatte, hur härligt låter inte det? Måste testa!!

Och lite kloka tips och råd. Superfin bok och så fina bilder!

Och bok nummer två…

Food Pharmacy – kokboken. Detta är andra boken från Lina och Mia som ligger bakom succénbloggen och varumärket Food Pharmacy. Gillar att de lyckas prata om antiinflammatorisk mat och tarmfloran på ett intressant och attraktivt sätt.

Goda recept och snygga bilder. Så inspirerande!

Vem vill inte äta guldgröt till frukost liksom?

Och massa smarta tips! Gillar särskilt nummer 20.

Och såklart, jag kan ju inte prata favoritböcker utan att nämna Green Kitchen at Home. Jag har David och Luises alla tidigare böcker och älskar dem, recepten är så bra och inspirerande.

Det känns alltid så enkelt men ändå nytt. Och bilderna är magiska, blir hungrig bara av att titta i boken.

  

Följ mig på Bloglovin’ och Instagram

Följ mig på Bloglovin' och Instagram

(0)
(0)
(0)
Kommentera | Translate
 

Annons

 
 


Annons

Laddar