Annons
Annons

3 RECEPT MED VATTENMELON


 

Läste att det var vattenmelonens dag förra veckan och ja, jag tänker precis som er – har allting sin egen dag nowdays? Men eftersom jag älskar vattenmelon och tycker det passar till precis allt så tänkte jag tipsa om några härliga recept när det fortfarande är säsong.

Annons

Jag brukar hålla utkik efter små kärnfria meloner som man oftast kan hitta i butiken superbilligt just nu. Ett tips som jag lärde mig på marknaden i Turkiet är att knacka på melonen och om den känns ihålig – då är den perfekt mogen.

1. SOMMARSALLAD MED VATTENMELON, NEKTARIN OCH HALLOUMI

Sommarsallad med stekt halloumi. Jag tycker det är så fräscht att blanda söt och syrlig frukt i matiga sallader, känns kul som variation till alla grönsaker. Extra gott blir det med knaperstekt salt halloumi – den perfekta snabbmaten på sommaren. Till receptet »

2. SMOOTHIE MED VATTENMELON, PERSIKA OCH HALLON

Eftersom vattenmelonen i stort sett består av vatten är den perfekt att mixa till en smoothie. Helst vill dricka den här morgon, middag, kväll – som sommar i ett glas! Till receptet »

3. WATERMELON RASPBERRY POPSICLES

De här isglassarna med vattenmelon och hallon passar lika bra som svalkande mellanmål som till dessert. En favorit som går hem både hos stora och små. Till receptet »

Följ mig på Bloglovin’ och Instagram

(0)
(0)
Kommentera | Translate
 

Annons
Annons


Laddar