Annons
Annons

3 SAKER JAG GILLAR JUST NU


 

♡ Att Estelle & Thild lanserat en helt ekologisk sminkkollektion med dessa söta små askar. Alltså både svenskt och eko, hurra vad fint!

♡ Dream Screen med spf 50 för ansiktet från Benefit som min skönhetsguru Felicia (med stans snyggaste ögonbryn – kolla bara!) introducerat för mig som är tunn och alldeles silkeslen och numera steg ett i min skönhetsrutin på morgonen.

Annons

♡ Beautyfood boken som jag skrivit om här tidigare, kan ju vara sommarens finaste present – både till sig själv eller till en vän. Och ännu mera happy news, världens bästa Maria har nämligen börjat blogga igen, inte en dag för sent. Åh, som jag ser fram emot att frossa i ännu mer skönhetsmat framöver.

Följ mig på Bloglovin' och Instagram

(0)
(0)
(0)
6 kommentarer | Translate
 

Annons

 
 


Annons

Laddar