Annons
Annons

5 saker jag gillar med hösten


 

1. Alla älsklingsvänner som är tillbaka i stan vilket gör att vi kan kramas och hänga hur mycket som helst. Man har ju alltid en romantiserad bild att man ska hinna ses så mycket under sommaren, sen åker alla iväg på olika håll och man börjar längta efter augusti.

Annons

2. Kantareller, kan ju vara det absolut bästa med hösten? Och jag inser nu att jag inte ätit det en enda gång i höst än. Okej, bortsett från en västerbottenpaj med kantareller i men den räknas inte för den var inte ens god. Men i veckan, då blir det kantareller åka av. Vilka är era bästa recept?

3. Det är okej att ligga inne och kolla tv-serier på kvällen, något jag verkligen älskar. Just nu har vi precis sett klart Billons (rekommenderas!) och jag ska precis påbörja säsong 6 (sista!) av Girls. Sen då?

4. Man kan planera alla roliga höstresor, t.ex. en stycke bröllopsresa, en stycke weekend med tjejerna och en stycke fantastisk rolig jobbresa som just nu håller på att bokas.

5. Varma drycker. Det är ju ändå något mysigt med en stor krämig latte, varm kopp te, golden milk eller varm choklad. I alla fall såhär i början på hösten innan man blir helt beroende av att dricka varmt för att typ sig vid liv, haha.

Tell me! Vad gillar ni bäst med hösten?

Foto: Anna Roström

Följ mig på Bloglovin’ och Instagram

Följ mig på Bloglovin' och Instagram

(0)
(0)
3 kommentarer | Translate
 

Annons

Annons


Laddar