Annons
Annons

5 SÄTT ATT VÄNDA EN DÅLIG DAG


 

Ni vet när man vaknar på fel sida, bråkar med sin partner eller bara känner sig helt genomrutten. Dagar när precis allt känns totalt hopplöst och man bara vill sätta sig ner och gråta. Själv händer det mig alltid minst en gång i månaden (hello PMS-monster!) och jag vill typ göra slut med hela min omvärld.

Annons

Jag tror inte jag är ensam om det här, och vet ni? Det är helt okej. Man måste inte vara glad och sprudlande hela tiden. Men det är ju inte heller kul att gå runt och vara sur på hela omvärlden så jag har ändå mina tricks för att vända en crappy dag till en bra.

1. ÄT, ÄT, ÄT

Jag blir alltid grinig när jag inte ätit ordentligt, det slår liksom aldrig fel. Se till att du äter frukost även om du har bråttom eller köp med dig något på vägen. Lyxa till det med en riktig braklunch på ditt favoritställe och beställ in dessert på en tisdag. Du bestämmer över din dag!

2. FAKE IT TIL YOU MAKE IT

Det är inte kört bara för att du försovit dig och dagen börjar dåligt. Det mesta handlar om inställning och hur du väljer att tackla dagen. Sätt på en peppig låt, heja på grannen och ge din kollega en komplimang. Jag vet, det låter cheesy, men att få någon annan må bra ger ofta minst det dubbla tillbaka.

3. SÄTT SAKER I PERSPEKTIV

Hur farligt är det egentligen? Att försova sig, glömma lunchlådan eller vardagstjafsa med sin partner är ju oftast inte hela världen när vi väl tänker efter. Oftast är det små i-landsproblem vi hänger upp oss på. Ta ett steg tillbaka och få lite perspektiv så brukar allting kännas lite bättre.

4. TRÄNA, SPRING – RÖR PÅ DIG

Man mår alltid bättre av att röra på sig, det går liksom inte att lura kroppen. Anpassa träningen till ditt humör, är du arg så riv av ett svettigt boxningspass där du får ut all frustration. Är du stressad kanske en lugn löprunda eller yoga passar bättre? Eller ta en långpromenad hem från jobbet, det behöver liksom inte vara så krångligt.

5. GNÄLL OCH GÅ VIDARE

Ibland behöver man faktiskt bara gnälla av sig. Ring eller möt upp en vän som alltid får dig på bra humör och förklara som det är, att du har en skitdag och bara behöver gnälla av dig lite. Det känns oftast bättre bara av att rensa huvudet och jag vågar lova att du snabbt kommer på andra tankar.

bokrelease-en-god-morgon-anja-forsnor-kokbok-frukost-miss-clara-hotell-sofie-stenmark

Och ibland, ja då behöver man bara en kram. Våga be om det!

Följ mig på Bloglovin' och Instagram

(0)
(0)
(0)
1 kommentar | Translate
 

Annons

 
 


Annons

Laddar