Annons
Annons

ÄGGJAKT OCH PÅSKBUFFÉ MED LÖJROMSPIZZA


 

Hej mina vänner, hoppas ni haft en härlig påskhelg! Här är lite glimtar från hur vår påskafton såg ut hemma hos Amelie och Alis i deras minst sagt magiska hus. Det är så härligt med hus när man är många, speciellt med kidsen. Vi började med äggjakt i trädgården så barnen skulle få springa av sig, i äggen fanns det både små leksaker och torkad frukt. Vi skippade helt enkelt det vanliga godiset eftersom de fortfarande är så små och det känns så onödigt, så länge man kan undvika sockerchocken desto bättre. Hur resonerar ni här?

Annons

Sen dukade vi upp en sagolik påskbuffé, allting var SÅ gott och jag tog påfyllning både en och två gånger. Min favorit är alltid västerbottenpaj och Amelie gör den bästa! Tricket är att man aldrig ska snåla med osten, ju mer desto bättre. Och just ja, tänkte dela med mig av receptet på löjromspizzan som jag gjorde, den kändes verkligen som ett festligt nytillskott på bordet.

Alltså, jag blir helt förvirrad av att den här extra lediga dagen, känns ju som söndag fast det är måndag. Underbart förstås, dock ligger jag lite efter i min planering och insåg att jag helt missat veckans Meatfree monday-recept. Kommer upp senare i veckan istället (sorry!), tills dess kan ni kika här för vego-inspo. Puss på er!

Följ mig på Bloglovin’ och Instagram

Följ mig på Bloglovin' och Instagram

(0)
(0)
8 kommentarer | Translate
 

Annons

Annons


Laddar