Annons
Annons

BACK IN STOCK


 

I inlägget förekommer reklam för Grounded Factory.

Jag vet inte om ni tänkt på det, men jag promotar faktiskt sällan Grounded Factory direkt här i bloggen. Är väldigt mån om att ni inte ska tycka att jag spammar eller utnyttjar bloggen till det. Men nu är ni är så många som frågat att jag måste jag dela med mig av att vi ÄNTLIGEN fått in alla modeller i vår webshop igen. Hurra!

Annons

Som vi väntat, leveransen blev försenad både en och två gånger men nu kan vi äntligen pusta ut. Den lättnaden! Vi har gjort en nylansering av den här första storsäljaren fast i en lite mörkare och varmare rosa som är sååå fin. Den kommer nog alltid vara en av mina absoluta favoriter och just nu även den jag använder mest här hemma. (Här hittar ni alla modeller.)

Och just ja, bor ni i Göteborg får ni inte missa vår tävling med Yoga Games just nu.

Följ mig på Bloglovin' och Instagram

(0)
(0)
(0)
4 kommentarer | Translate
 

Annons

 
 


Annons

Laddar