Annons
Annons

BADMODE FÖR DE SMÅ


 

lily-bada

Jag har fått så många komplimanger och frågor om Lilys badkläder att de förtjänar ett eget litet inlägg. Vi köpte tre set med badkläder till henne på Target innan vi drog till Mexico. De hade förvånansvärt bra utbud fast det inte är riktig säsong än, även jag lyckades hitta två superfina bikinis där.

Annons

Men åter till Lily!

lily-tulum-strand lily-mexico-strand

Vi köpte två olika badtröjor, en med kort ärm och en med långärm plus tillhörande trosor. Och så en hel baddräkt med lång ärm. Vi har använd de med lång ärm mest, för ja – ni som har barn vet ju hur enkelt det är att smörja in dem. Även om vi använder spf 50 på hela kroppen så är hennes ben lika bruna som våra. Verkar ha bra pigment den där lilltjejen alltså.

lily

Jag tycker tvådelade badkläder är så smidigast när man ska byta blöja och slipper ta av hela dräkten liksom. Och ännu bättre när man vill springa naken på stranden. För det får man så länge man är en mini, inte sant? Vi träffade en fyraårig tjej på stranden som skrattade så åt att Lily var naken, hon kunde inte förstååå att hon kunde springa runt och visa rumpan sådär. Tänk så medveten en fyraåring kan vara alltså, haha.

lily-amansala

(0)
(0)
Kommentera | Translate
 

Annons
Annons


Laddar