Annons
Annons

BARRY’S BOOTCAMP STOCKHOLM


 

I fredags var det äntligen dags för mig att premiära på Barry’s Bootcamp. Jag har varit sugen på att testa konceptet i flera år sedan en vän i London blivit helt hooked. Och ni vet känslan när man liksom sett fram emot något så länge att man nästan blir övertänd. Lite så var det för mig, ja i alla fall innan pepp byttes till depp.

Annons

Jag hade den sämsta tänkbara fredagen, var på risigt PMS-humör, kände att världen motarbetade mig och hade en satans mensvärk som nästintill förlamade min kropp. Magen var svullen och träningstighsen skar in i midjan. Att dessutom träna på eftermiddagen är inte min melodi, jag har mest att ge på morgonen. Jag kände att kroppen inte hade något att ge och övervägde att bara strunta i det.

barrys bootcamp stockholm workout

Förutsättningarna var inte de bästa men jag gillar verkligen inte att ställa in. Så jag tog mig i kragen och åkte dit, till deras asfräscha lokaler på Regeringsgatan, där jag för övrigt tyckte att entrén kändes väldigt bekant tills jag insåg att det ligger precis ovanför där Whiteroom låg (eller finns det kvar? mvh noll-koll-hemmakatt).

Väl där möttes jag av Alexandra och Lovisa vilket såklart fick mig på bättre humör – annat vore omöjligt. Träningssalen var snygg med dämpad belysning, hög musik, massa löpband och ett gäng vikter. Hela konceptet går ut på att man varvar snabba intervaller på löpband med olika styrkeövningar på golvet om och om igen vilket var precis lika jobbigt som det låter. Tjejerna bredvid mig var så imponerande och gav verkligen allt, själv fokuserade jag mest på att andas och inte ramla av bandet.

barrys bootcamp stockholm workout gym

Det var verkligen inte det optimala träningspasset med tanke på min dagsform och jag var farligt nära att lämna lokalen när instruktören piskade på mig och tyckte jag skulle springa fortare. Men jag stannade kvar och känslan efteråt mina vänner – ett löjligt välbefinnande.

Inser att jag borde ge Barry’s en ny chans för att kunna ge en mer rättvis bild. Det är ingen tvekan om att det är bra och effektiv träning, man får sig en rejäl genomkörare och blir utmanad. Och nattklubbsmiljön, musiken och lokalen gör det hela till en träningsupplevelse utöver det vi är vana att se på de andra gymkedjorna. Helt klart något för den som söker en kick i sin träning!

barrys bootcamp stockholm interior

Plus nr 1 – vrålsnygga omklädningsrum, perfekta för träningsselfie om man nu sysslar med sånt, hehe.

barrys bootcamp stockholm smoothie workout bar

Plus nr 2 – en smoothiebar med glad personal, bara det gör att jag vill komma tillbaka igen.

Samtliga bilder snodda av Alexandra, tack darling!

Följ mig på Bloglovin' och Instagram

(0)
(0)
2 kommentarer | Translate
 

Annons

Annons


Laddar