Annons
Annons

BILDER FRÅN MOBILEN


 

Jag och Lily drog ner till Malmö och åkte raka vägen hem till Sofia och Tove som mötte oss med pannkaksbuffé. Vi blev, som alltid, så bortskämda här.

Hittade L uppkrupen i knät på min lillasyster Elin, hur mysiga? Blir helt varm i hjärtat av den här bilden.

Annons

Improviserat badkar hemma hos mamma (funkade för övrigt hur bra som helst och kände så säkert eftersom hon inte kom någonstans, hehe) och mitt lilla resesällskap innan vi boardade planet tillbaka till Stockholm.

Tillbaka i stan svängde jag förbi Camilla på Creative Headz för att lägga en kall toning + föna håret inför en plåtning. 

Sprang lopp på Djurgården tillsammans med adidas x ELLE som var riktigt fint arrangerat med picknick från Holy Greens efteråt. 

Och på tal om picknick – middagen smakar ju så mycket bättre utomhus! Bästa sättet att ta vara på sommaren är att plocka med sig middagen ut, nästan som att äta på restaurang (okej, jag skrev ju nästan!) men väldigt mycket mer kompatibelt med en vild 1,5 åring med spring i benen. 

Torsdagslunch med den här ljuvliga trion på Gretas, Haymarket. Julia, aka supermom of the year, lyckas alltid med konsten att få livet som tvåbarnsmorska se sådär härligt och enkelt ut. 

En fredag som började och slutade på Pom & Flora. Först långfrulle med ELLE-bloggarna följt av lunch med Alexandra. Nej, vi hängde inte där hela dagen såklart, vi smet iväg och både tränade och jobbade däremellan.

Min kärleksfulla fredag fortsatte lovande när jag mötte upp Desiré på Hobo där vi drack drinkar och njöt av vegetariska skapelser. Vi beställde in fyra mellanrätter som vi delade på och alla var så goda.

Frukostmöte med Ida på Snickarbacken 7 och sommarens kanske mest spännande läsning av Caitlyn Jenner, som jag ser fram emot att sätta tänderna i denna.

Sommardag på Djurgården och lillchefen roddar runt! 

Jag, Alexandra och Anna sprang Color Run i full högsommarvärme och jag var nog inte ensam om att önska att det fanns en eller två vätskestationer längs vägen, trots dess korta distans. 

(0)
(0)
4 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar