Annons
Annons

BIRD ROCK YOGA


 

grounded-factory-yoga-mat-san-diego-bird-rock-yoga

Jag har äntligen börjat yoga over here! Efter lite spanande hittade jag till Bird Rock Yoga i Pacific Beach som är en hot yoga studio (inte att förväxla med bikram). Hittills har jag mest gått på Vinyasa flow som är min favoritklass, älskar det snabba tempot och att det är så fysiskt utmanande. Är helt genomsvettig efter varje pass!

Annons

Jag har ju självklart med mig några yogamattor hit och de passar perfekt i värmen eftersom man får extra bra grepp på mattan när man blir svettig. (Tips till er som kör hot yoga eller brukar glida på en vanlig plastmatta).

Jag ska verkligen unna mig tid för yogan nu när jag är här. Mitt mål är att yoga en gång om dagen hela december, varvat med löpning känns det som den perfekta träningen just nu.

Berätta, vad unnar ni er för träning just nu?

Följ mig på Bloglovin' och Instagram

(0)
(0)
3 kommentarer | Translate
 

Annons

Annons


Laddar