Annons
Annons

BY MALINA PÅ ROSENDALS TRÄDGÅRD


 

Hej mina fina, hoppas ni haft en härlig helg! Tänkte vi skulle titta tillbaka på i fredags när jag avslutade arbetsveckan på bästa sätt på Rosendals Trädgård. By Malina presenterade sin höstkollektion Magic Garden och bjöd in till presslunch, solen gassade genom glaset där vi satt och det kändes som högsommar. Helt ljuvligt.

Annons

Vi befann oss mitt i en modevisning, under tiden vi avnjöt lunchen (rostad pumpa, kale salad och rödbetor med dadlar – yum!) så gick modellerna visning runt oss, som att befinna sig mitt på catwalken. Fast ätandes då, något jag gillar skarpt hehe.

Ni vet ju att jag älskar By Malina och har burit hennes klänningar många gånger, bland annat här och här. Man känner sig alltid lika stunning i hennes skapelser och till hösten vill jag bara gå klädd i den här ljuvliga kostymen. 

Tack vackra Malin och RMPR för en härlig lunch!

Foto: privat + Studio Emma Svensson/Rasmus Lindahl

Följ mig på Bloglovin’ och Instagram

Följ mig på Bloglovin' och Instagram

(0)
(0)
Kommentera | Translate
 

Annons

Annons


Laddar