Annons
Annons

DEN PERFEKTA BRÖLLOPSKLÄNNINGEN


 

Datum bestämt, lokal satt, brudtärna tillfrågad (hon sa ja!) … gah! Kan inte fatta att vi verkligen gör det här nu, att vi gifter oss. Om mindre än ett halvår! Vi må vara paret med minst bröllopsnerver och tar såååå lugnt på allting, dock börjar jag bli lite stressad över det här med min klänning. I huvudet vet jag exakt hur den ser ut men tänk, TÄNK om jag inte hittar den?

Annons

Känns som jag letat genom alla hemsidor som finns, nu är det kanske dags att bege mig runt i butikerna. Tycker bara det känns så skrämmande, vet inte varför. Jag vill helst ha lång ärm (höstbröllop ju!) och lite bohem romantisk spets. Kanske inte den klassiska bröllopsklänningen med fluff och extra allt och inte heller för gulligull liksom, det passar inte mig.

Okej, nu får ni agera distans-tärnor här, haha. Har ni tips på märken/butiker/hemsidor som jag borde kolla in?
Hit me!

Alla bildkällor finns på min Pinterest.

(0)
(0)
11 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar