Annons
Annons

DU MAGISKA MIDSOMMARHELG


 

Jag säger ju det. Det ÄR något magiskt med midsommar och i år var förstås inget undantag. Med det här gänget så blir det alltid så lyckat, galet, roligt och kärleksfullt.

Vi bilade ner mot Figeholm och Jonas familjs ljuvliga lantställe. Där började vi med att duka upp den traditionsenliga midsommarlunchen. Se så mycket gott! Min favorit är alltid västerbottenpajen och laxen, sill tycker jag är läskigt.

Annons

Sen var det dags att binda krans!

Årets midsommartjejer. Det bästa med min studietid i San Diego var att jag fick med mig dessa små guldfynd hem (+ Tessan och Josefin som firade på annat håll, puss på er!). Detta är tamigtusan de finaste individerna jag vet och jag är så stolt över att få ha dem som mina vänner, min familj.

Okej, vi måste ju bara prata om våra extremt synkade outfits dagen till ära. Två röda, två gröna och två blekrosa. Hur är det ens möjligt utan att bestämma på förhand?

Här har ni dem – midsommargossarna.

Ett, två, tre – hopp!

Allt för en grym Boomerang!

Sen la jag från mig kameran men resten av kvällen bestod av lekar, grillning, middag inomhus och vin framför brasan inpå småtimmarna.

Midsommardagen bjöd på riktigt finsommarväder. Vi tog alla sovmorgon (även Lily – hurra!) och sen njöt vi av en sen frukost och pratade om vad vi ville hitta på under dagen.

Valet var enkelt, ut till havs!

Vi tog båtarna och la till vi en liten ö där vi satt i solen och drack kaffe, blev bitna av myror och pratade om livet. Det kändes som att tiden bara stod stilla och det var så ljuvligt.

När vi kom tillbaka byggdes en liten bar nere vid bryggan med färdig drinkmeny och allt.

Mynta, fläder, gurka och färgglada sugrör… en bättre utrustad skärgårdsbar skulle jag ändå vilja kalla det.

Den här bilden säger allt.

Tobbe serverade de godaste av drinkar, den här med gurka och mynta blev snabbt min favorit. Jag är alldeles för lat för att göra drinkar själv och därför njuter jag nog lite extra.

Stanna tiden. Får man ens ha det såhär bra? Bryggdans, kvällssol och livet med er. Tack världens bästa gäng!

Nu är vi tillbaka i Stockholm och i huset som vi ska bo i den här kommande veckan. Så spännande. Hoppas ni alla haft en fin midsommarhelg!

Följ mig på Bloglovin' och Instagram

(0)
(0)
Kommentera | Translate
 

Annons

Annons


Laddar