Annons
Annons

FRAMTIDENS SNABBMAT


 

plant-power-vegansk-hamburgare-san-diego

Jag är vanligtvis inte mycket för hamburgare men den här veganska godsaken från Plant Power i San Diego är den bästa jag någonsin ätit!

Jag blev så imponerad efter att ha varit här första gången att jag var tvungen att åka dit igen för att testa om det var lika bra som jag upplevde det.

Annons

anja-forsnor-plant-power-hamburgare

Inspirerande meny, fräscht, 100 % veganskt och fantastiskt gott! Jag är helt övertygad om att det här är nyckeln till att få fler att äta mer växtbaserat. Det är liksom inte ”gott för att vara vegansk” utan ”GOTT! som dessutom råkar vara veganskt”.

Alltså bra för miljön, för dig och ja, ni hajar. Precis som det här favoritstället i New York.

plant-power-san-diego

Min favorit är deras Mushroom Swiss gjord på tempeh med sauterad svamp, ”ost”, sallad, tomat och ”majonäs”. Sen bad jag även om avokado vilket var fullpott! De har även wraps, sallader, sötpotatischips, smoothies och så kan man beställa glutenfritt bröd eller en salladswrap till sin burgare.

anja-lily-plant-power-san-diego

Vissa kanske skulle säga att det inte är en hälsomeny rakt igenom men för mig är detta EXAKT vad hälsa handlar om. Det behöver liksom inte bara vara groddar och frön rakt igenom – det måste även finnas utrymme för pizza och hamburgare ibland men gärna då med bra råvaror, fria från konstiga tillsatser och GMO.

Jag tror många skräms av hela hälsosvängen och blir lite anti, därför tror jag detta är helt rätt approach för att nå ut till den breda massan. Håller ni med?

lily-milkshake

Deras ”milkshake” med mandelmjölk och choklad var inte heller helt tokig (Majgadd!). Lily var snabb och hann surpla i sig utan att vi ens märkte det, haha.

Följ mig på Bloglovin’ och Instagram

Följ mig på Bloglovin' och Instagram

(0)
(0)
5 kommentarer | Translate
 

Annons

Annons


Laddar