Annons
Annons

FREDAGSLISTAN


 

stranden-playa-del-carmen-lily-anja

VECKAN SOM GÅTT: Har jag gungat hängmatta, druckit världens största gröna juice, sprungit efter Lily på stranden, blivit myggbiten, bott i cabana mitt i djungeln, svurit över på snorkiga mexare i med noll servicekänsla, lämnat värmen i Mexiko, blivit sjuk och precis landat i ett regnigt LA.

Annons

VECKANS BÄSTA: Att jag snart återförenas med Iman och Ida här i LA! Vi har hyrt en lägenhet i Venice Beach och ska vara här hela helgen för ett event där vi och Grounded Factory är med. Ska bli såå kul!

VECKANS SÄMSTA: Att jag blev sjuk de sista dagarna på semestern och mest ville ligga inne i ett mörkt rum med AC. Förutom att vi befann oss mitt i djungeln i Tulum helt utan AC och bekvämligheter. Hade så svårt att njuta av värmen, stranden och allt när huvudet bara dunkade. Kände mig så otacksam och det var nog första gången jag på riktigt längtade hem till min säng i Stockholm.

VECKANS MATRÄTT: Ceviche! Det är ju så galet gott. Ska vara en massa massa lime! Så längesedan jag lagade det hemma men blev så inspirerad efter att ha ätit det nu i Mexiko.

VECKANS KAOS: När Lily bestämde sig för att ha skrikmaraton en timme på flyget från Cancun till LA. Vi har flugit med henne många gånger, hela 9 gånger fick jag det till, och det brukar gå hur fint som helst. Nu var hon har övertrött, trotsig, sprallig och kom inte till ro alls vilket blev total pannkaka. När hon till slut somnade av total utmattning i min famn ville jag mest bara sova själv, för alltid…

JUST NU: Har jag precis pussat av Marcus och Lily som körde vidare ”hem” till San Diego. Jag åker tillbaka först på måndag så det är faktiskt första gången jag är utan Lily så många dagar. Gulp! Saknar redan hennes varma små armar runt min hals. Och så har hon precis börjat pussas. Kan ju vara det mysigaste ever! <3

Vad ska ni hitta på i helgen?

Följ mig på Bloglovin’ och Instagram

Följ mig på Bloglovin' och Instagram

(0)
(0)
Kommentera | Translate
 

Annons

Annons


Laddar