Annons
Annons

FREDAGSLISTAN


 

anja-lily

VECKAN SOM GÅTT: Har jag åkt Amtrak mellan LA och San Diego, flyttat in i en ny lägenhet, ätit frukost på Fig Tree Café, tvättat otaliga maskiner tvätt, njutit av solnedgången i Pacific beach, medverkat i två intervjuer och varit på Zoo.

Annons

VECKANS BÄSTA: Kvalar även in som månadens eller kanske årets bästa. För jag har precis fått besked om att min bästa vän kommer bo i samma stad som mig när vi kommer hem. Efter 6,5 år (!) har vi bott i olika städer och länder och nu så ska vi äntligen bo nära varandra igen. Den lyckan!

VECKANS LÅT: The xx – On hold. Såg förresten att The xx kommer till årets Way out West och det rycker i festivalnerverna… ska man?

VECKANS TACKSAMHET: Livets små vändningar. Min väns 5 veckors lilla bebis klarade sin operation bra och är nu äntligen på rätt spår i livet. Kan inte förklara hur mycket jag längtar efter att få träffa dem nu.

VECKANS SÄMSTA: Att jag fortfarande känner mig påverkad av att jag var sjuk förra veckan… är konstant trött, hängig och yr – inte stark och pigg som jag brukar. Tär lika mycket mentalt som fysiskt. Brukar aldrig vara yr och snurrig, vad gör man åt det liksom?

VECKANS BÄSTA FRUKOST: Är i särklass den vi åt på Gjelina i Venice i måndags. Maj godd! Pocherat ägg, kale, avokado, pannkakor, iskaffe… ja, ni hör ju. Bildbomb coming up så ni kommer förstå vad jag menar.

JUST NU: Sitter jag på Better Buzz, dricker matcha och jobbar… sån bloggkliché jag är, haha. Här är klockan bara strax efter lunch så jag tänkte passa på att riva av några timmars jobb innan jag tar fredagkväll.

I HELGEN: Ska vi äta brunch med goda vänner vilket jag ser fram emot, annars inte så mycket planerat vilket just nu känns väldigt skönt.

Vad hittar ni på i helgen?

(0)
(0)
Kommentera | Translate
 

Annons
Annons


Laddar