Annons
Annons

FREDAGSLISTAN


 

anja-forsnor-san-diego

VECKANS BÄSTA: Så nöjd med min nya hårfärg, känner mig äntligen som mig själv igen. Påminn mig gärna om det nästa gång jag får för mig att experimentera och bli brunett (brukar inträffa vartannat år sådär).

Annons

VECKANS FRUKOST: Smoothie med blåbär, hallon, jordgubbar, björnbär, banan, spenat och mandelmjölk. Wroom! Klart på 3 minuter och alla i familjen gör tummen upp.

VECKANS SÄMSTA: Att nedräkningen för hemfärd har börjat på riktigt… vi flyger hem på tisdag men innan dess ska vi hinna med en tur till Palm springs och även LA (eftersom vi flyger från LAX). Känner alltid sådant vemod över att säga hejdå och resa iväg…

VECKANS SERIE: Revenge Body med Khloé Kardashian. Alltså kan inte sluta kolla! Haha. Älskar, älskar, älskar tränings- och makeover program, speciellt på amerikanska eftersom de alltid är så dramatiska. Har alltid haft en hemlig dröm om att få jobba med Biggest loser eller någon liknande livsstilsförändrande show. Något annat ni kanske inte visste om mig är att jag ääälskar The Kardashians, haha. Jepp, my guilty pleasure for sure! (Sandra och Amelie, jag vet att ni är med mig i detta)

I HELGEN: Ska vi packa ihop lägenheten, testa SUP-yoga, suga ut det sista i San Diego, krama massa fina människor hejdå (eller hellre ”vi ses!” som jag föredrar), kolla Oscarsgalan på TV, utforska Palm Springs och njuta av att kunna gå barbent några dagar till.

VECKANS FRÅGA: Någon som varit i Joshua Tree? Vi funderade på en tur dit, naturen verkar helt magisk och jag har alltid velat åka dit. Kan man se något från bilen och göra små stopp? Känns inte som hike i öken är optimalt med Lily direkt.

Följ mig på Bloglovin’ och Instagram

(0)
(0)
6 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar