Annons
Annons

FREDAGSLISTAN


 

anja-forsnor

VECKANS BÄSTA: Att få sova i min egen säng. Älskar vårt sovrum och vår säng, har nog inte insett hur mycket förrän nu. Som jag uppskattar att vara hemma igen!

VECKANS SÄMSTA: Jetlag alltså, det ÄR ju en förbannelse. Själv har jag inte märkt av det supermycket men Lilys dygnsrytm är ju helt rubbad. Första natten gick bra, hon totaldeckade och sov i 13 timmar i sträck och jag fick väcka henne klockan 11 annars hade hon nog sovit halva dagen. Men inatt var hon uppe och härjade halva natten, så glad och ville prata om allt. Ville hon sova? ”No, no” sa hon. Gäsp. Idag är kaffe och concealer min bästa vän.

Annons

VECKANS SERIE: Homeland har ju äntligen börjat igen! SÅ. JÄKLA. SPÄNNANDE.

JUST NU: Sitter jag på Urban Deli Sveavägen och plöjer mail, har en del att ta igen efter den här veckans resande. Sprang precis in i Hannah som lanserar sin egen träningsstudio här med adidas, så coolt! Jag gick på Hannahs första bootcamp här i Sthlm för flera år sedan och det är så kul att följa hennes resa till där hon är idag.

HELGENS PLANER: Den här helgen har jag längtat efter länge! Ikväll ska vi hem till Sandra och Micke på middag, Ali och Amelie kommer också förstås. Som jag saknat detta gäng! Imorgon ska jag möta upp tjejerna på lunch och sen blir det lite dagsfest på Hilma. På söndag ska vi träffa Hanna, Mattias och lilla Hampus. Vill aldrig att denna helg ska ta slut!

Följ mig på Bloglovin’ och Instagram

(0)
(0)
Kommentera | Translate
 

Annons
Annons


Laddar