Annons
Annons

FREDAGSLISTAN


 

VECKANS KÄNSLA: Som att jag springer baklänges, ett steg fram – en miljon steg bak. Känns inte som jag hunnit med en bråkdel av vad jag planerat och min to-do-list är längre än någonsin. Det är jobbigt på två sätt – dels för att jag avskyr känslan av att ligga efter men även för att jag har så många grejer jag verkligen vill göra och blir så otålig.

Annons

VECKANS BÄSTA: Att min mamma är här, det är fredag och solen skiner.

VECKANS SÄMSTA: Den här premiären hade jag ju gärna klarat mig utan. Samtidigt som M är i NY hela veckan.

VECKANS TRÄNING: Hemmaträning med Lily som hejarklack. Hon försöker härma alla övningar och står och gör små mini-squats. Alltså, smälter!

VECKANS THROWBACK: Idag är det exakt ett år sedan det här – ett av mitt livs största tillfällen. En av mina två bebisar. Precis lika stolt och glad såhär ett år senare.

JUST NU: Nu har jag precis ätit frukost och ska kila iväg till en pressgrej hemma hos Amanda Widell för ett nytt svenskt kosttillskott, HERS, som jag är så nyfiken på att höra mer om.

I HELGEN: Lördagens inleds med veckans glassigaste event, nämligen yogabrunch med Yollibox på Amaranten. Kommer bli så härlig start på lördagen, sen väntar återhämtning från en galen vecka och massa kvalitetstid med familjen.

Vad hittar ni på i helgen?

Foto: Sara Holmberg

(0)
(0)
2 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar