Annons
Annons

FREDAGSLISTAN


 

VECKANS KÄNSLA: Nu är vi på gång igen känns det som. En bra vecka utan vabb och sjukdomar, Lily trivs på förskolan, jag har fått massa gjort på jobbet och hunnit med två vardagsmiddagar med goda vänner.

Annons

VECKANS BÄSTA: Det ljuvliga vädret som inledde veckan, kom tillbaka please!

VECKANS HYBRIS: Hallåååå så sjukt att min bok snart släpps på ytterligare fyra språk.

VECKANS SÄMSTA: Att hela tjejgänget (+ tillhörande dudes) drar till Åre den här helgen utom vi eftersom vi ska dit på 40-års fest NÄSTA helg istället. Världens lyxproblem – jag vet – men det hade ju varit så kul om vi varit där samtidigt.

VECKANS TRÄNING: Har fått in både ett pass Megaformer på BE.CORE (jorden jobbigaste träningsform, I promise!), utomhuslöpning och ett roligt pass kampsport i onsdags. Jag hade nästan glömt hur mycket jag älskar all typ av kickboxning och kampsportsfys. Det är sååå kul! Älskar att vara totalt genomsvettig och slut efter ett pass. Tränade ju det flera gånger fram tills jag blev gravid och nu är målet att jag ska få in det minst en gång i veckan.

IDAG: Började morgonen med pressfrukost i Lindex nya Lingerie butik i MOOD Gallerian där jag fick med mig några godsaker hem. Resten av dagen tar jag ledigt och hänger med Lily.

HELGEN: Ikväll ska jag på Out of Office och fira Marias födelsedag, imorgon drar vi till Finders Keepers mässan på dagen och sen är lördagskvällen dedikerad dejtnight med bröllopssnack överst på menyn. På söndag kommer Mathilda och Johnny hit på lunch och vi ska ge dem alla NY-tips vi har. Tänkte även få in två träningspass – ett löpning och ett yoga eller barre.

Vad hittar ni på i helgen?

Följ mig på Bloglovin’ och Instagram

(0)
(0)
2 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar