Annons
Annons

FREDAGSLISTAN


 

JUST NU: Sitter jag och Marcus på tåget till Åre. Johan fyller 40 och vi är ett gigantiskt gäng som ska upp över helgen och fira, alla är barnfria och laddade sedan ett halvår tillbaka, haha. Kommer bli galet! Jag kommer inte åka skidor den här helgen så har ni några roliga tips i Åre så hit me!

Annons

VECKANS BÄSTA: NI! ♡♡♡ Alla era kommentarer på det här inlägget när jag saknade er som mest. Det var precis det här jag behövde och er input är fasiken ovärderlig. Tack för att ni finns, läser, peppar och är så satans fina!

VECKANS SÄMSTA: Att vi lämnade en febrig liten tjej hemma i Stockholm med sin farmor. Hon fick hög feber igår kväll, så typiskt när vi ska iväg och det var verkligen inte självklart att resa iväg när hon inte är helt hundra. Känns ju lite extra i mamma-hjärtat. Men hon var pigg och glad imorse när vi åkte och kommer ha bästa sällskap av sin farmor som tur är.

VECKANS HALLELUJA MOMENT: Jag är igång med löpningen igen! Eller ja, jag har sprungit tre gånger den här veckan hittills och det är mer än jag brukar. Sprang en kort och snabb runda med adidas runners igår ikväll och Stockholm visade sig verkligen från sin bästa sida. Ska berätta mer om upplägget ifall ni som bor i Stockholm kanske vill joina nästa gång?

VECKANS LÅNGFRUKOST: Ni kanske är trötta på att höra om min kärlek till frukost, hehe? Men igår så hade jag lyxen att få inleda morgonen med Sofia, vi firade hennes födelsedag och sågs såklart på Nybrogatan 38 – vårt stammishak. Avslutade frukosten med varsin croissant med Nutella, oslagbart gott. Vi spånade även på ett gemensamt projekt som vi är väldigt sugna på att dra igång och pratade som vanligt alldeles för länge.

VECKANS ROLIGASTE: Hela tisdagen var som ett lyckorus från morgon till kväll och roligast var plåtningen för Mama – ser så fram emot att se bilderna sen!

VECKANS TEASER: Avslutade dagen igår med att träffa en väldigt härlig tjej och prata poddplaner… det roligaste är egentligen att vi inte känner varandra så väl vilket jag tror kan bli ett roligt inslag… håller er uppdaterade förstås!

EN SISTA GREJ: Fått en del frågor om vårt RE-TREAT i Tylösand (så kul!!!) som i princip är helt fullbokat. Men kan finnas någon plats kvar så kika igenom all info här och maila ifall ni vill med!

Berätta – ska ni hitta på något roligt i helgen?

Följ mig på Bloglovin’ och Instagram

(0)
(0)
6 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar