Annons
Annons

FREDAGSLISTAN


 

VECKANS KÄNSLA: Gosh. Haft en riktigt crappy start på veckan där jag verkligen känt mig under isen. MEN sen hände något magiskt igår, träffade så många härliga personer som fick mig på så bra humör, så nu känner jag hopp om livet igen.

Annons

VECKANS BÄSTA: Träffade Lisa igår som är bröllopskoordinator och fick så mycket inspiration! Den här bröllopsdjungeln alltså, snårig som tusan men efter vårt möte känner jag mig bara taggad. Ska dela med mig av en rolig sak kring detta sen, speciellt för er som också går i bröllopstankar. Kika in här imorgon!

VECKANS PODD: Strecklyssnar på den här just nu som jag tycker är den bästa intervjupodden just nu.

VECKANS SÄMSTA: Min rygg! Känns lite bättre efter naprapaten i veckan, siktar på att kunna träna i helgen. Wish me luck!

VECKANS SERIE: Keeping up with the Kardashians! Alltså, tänk att jag är på säsong 13 nu, så många timmar jag spenderat genom åren med den familjen, min extrafamilj. Ja, tillsammans med Vänner dåJajajaja, jag veeet vad ni tänker, haha. Men M har varit bortrest så jag har passat på, älskar ju den skiten. My quilty pleasure!

JUST NU: Ska jag dricka upp min kaffe och kila iväg till dagens första möte inför Stockholm Beauty Week.

I HELGEN: Idag kommer min mami hit och käkar middag med oss, så mysigt! Imorgon går vi upp tidigt (som alla dagar senaste 1,5 året haha) så vi hinner umgås en massa innan hon åker hemåt igen, sen resten av helgen är ganska oplanerad vilket känns oerhört välkommet.

Följ mig på Bloglovin’ och Instagram

Följ mig på Bloglovin' och Instagram

(0)
(0)
6 kommentarer | Translate
 

Annons

Annons


Laddar