Annons
Annons

FREDAGSLISTAN


 

VECKANS KÄNSLA: Hur snabbt kan en vecka passera? Var det inte nyss helg och nu är det fredag – igen?

VECKANS BÄSTA: Solen! Värmen! Våren! Solbrillor! Skinnjacka!

VECKANS ROLIGASTE: I veckan drogs det igång nytt (än så länge hemligt) projekt som håller på att skapas i en viss poddstudio… det var så kul och jag kan knappt vänta tills nästa vecka!

Annons

VECKANS FRUKOST: Tisdagens Banana split på Pom & Flora var ju en bit beyond denna värld. Ni måste testa den om ni har vägarna förbi! Och förtydligande, det är alltså ingen sockerbombad dessert utan en frukostskål från himmelriket.

VECKANS SÄMSTA: Min kamera och ständiga vapendragare verkar ha fått sig en och annan smäll för mycket, nu håller hela skärmen på att lossna! Kanske borde lämna in den… undra om det finns garanti kvar? Och note-to-self: definitivt köpa en kameraväska.

VECKANS MIDDAG: Fem-timmars-middagen på Hillenberg med Sandra och Amelie i onsdags, åh vad mysigt det var. Och söndagens Valborgsmiddag hemma hos Fia och Kim där de bland annat bjöd på en fisksoppa som vi fortfarande pratar om.

JUST NU: Nu är jag på väg till Bromma där jag ska möta upp Alexandra för att hoppa på miniplanet som ska ta oss ner till Halmstad. Ska bli 19 grader och strålande sol både idag och imorgon, känns overkligt bra att spendera båda dagarna i Tylösand. Summervibes!

Vi hörs från Halmstad såklart! Vad hittar ni på i helgen?

Följ mig på Bloglovin’ och Instagram

(0)
(0)
Kommentera | Translate
 

Annons
Annons


Laddar