Annons
Annons

FREDAGSLISTAN


 

VECKANS SOM GÅTT: Har varit ett känslomässigt virrvarr med PMS-hormoner som försöker få mig att äta choklad till middag, varje dag. Jobbmässigt har det faktiskt varit ganska lugnt och jag har haft tid och ro att fatta ett stort och viktigt beslut, något som länge hängt över mig.

Annons

VECKANS BÄSTA: Lunchen med bröllopskoordinator-Lisa i måndags, efter den kändes allt lite mer självklart och vi gick därifrån med massa inspiration.

VECKANS PODD: Har precis lyssnat mig igenom halva Trettio plus trevar och tycker den känns lovande, både ärlig och rolig.

VECKANS SÄMSTA: Att jag fått avboka en massa saker den här veckan, bland annat en lunch med Maria, taco tuesday med tjejerna och gårdagens Women With event som jag sett fram emot. Men ibland måste man helt enkelt inse att man inte kan göra allt, alltid.

VECKANS SERIE: Big little lies! Ni MÅSTE se den om ni inte redan gjort det, in på HBO asap!

VECKANS TRÄNING: Två Night Fight pass (beroendeframkallande!), intervaller på löpband och sen får vi se vad helgen har att bjuda på.

JUST NU: Har jag varit på frukost med bästa Smiling där Malin från Gott by Malin lärde oss göra rawfood bollar. Jag älskar ju att baka dessa godsaker så det var kul med lite ny inspiration. Att färga kokos t.ex, hur festligt? Min gamla PT Anton (hej hej Anton!) jobbade tillsammans med Malin när hon drog igång så det är verkligen roligt att ha följt hennes resa fram till där hon är idag.

I HELGEN: Har en ganska oplanerad helg, jag tänkte köra igång projekt-garderobsrensning vilket verkligen behövs. Har så mycket kläder men ändå aldrig något att ta på mig, känner alltid så när vi går in i en ny säsong. Någon som känner igen sig?

Vad hittar ni på i helgen?

(0)
(0)
2 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar