Annons
Annons

FREDAGSLISTAN


 

VECKANS BÄSTA: Värmen! Sommaren! Bara ben! Låt det aldrig ta slut!

VECKANS SÄMSTA: Att jag mått så dåligt mer än halva veckan, det sög verkligen musten ur mig. Misstänker att det är min magkatarr som spökar, inte haft problem på flera år men alla tecken tyder på att det är en comeback som drabbat mig. Hemskt hemskt hemskt.

Annons

VECKANS ÄNTLIGEN: M är hemma från NY och jag Lily tävlar om vem som är gladast. Även om det är mysigt att sakna varandra så är det fasen rätt tufft de veckorna han är borta på jobb att rodda hela familjekalaset själv. All cred till ensamstående föräldrar, vilka hjältar.

VECKANS HÖJDPUNKT: Gårdagens tjejmiddag var den mysigaste på länge. Min vän Elin som driver Stylein hade tillsammans med Max Factor bjudit in en härlig liten skara power ladies till sviten på Miss Clara. Det var så fint, så mysigt och intimt och jag kände mig så tacksam att få spendera en kväll i detta sällskap.

JUST NU: Har jag morgonjobbat hemma, tränat med Alexandra, ätit parmesanägg till lunch (halleluja! mer om dem sen) och tänkte riva av lite jobb till innan jag skuttar ut i solen.

I HELGEN: I helgen vankas plåtning, dubbel balkongfest (för att de inte bara har en utan TVÅ gigantiska balkonger) och trädgårdshäng. Exakt så som jag vill spendera sommarens första helg.

Vad hittar ni på?

Följ mig på Bloglovin' och Instagram

(0)
(0)
Kommentera | Translate
 

Annons

Annons


Laddar