Annons
Annons

FREDAGSLISTAN


 

VECKANS KÄNSLA: Jag har för första gången på länge haft en rätt lugn jobbvecka vilket varit SÅ skönt, har liksom känt att jag för ens gångs skull ligger i fas och hinner med det jag planerat.

VECKANS BÄSTA: Fredag och långhelg som lyxigt nog redan började igår.

Annons

VECKANS SÄMSTA: Att jag fått slänga HELA mitt skafferi pga mjölbaggar. Alltså på riktigt, det vidrigaste jag varit med! Upptäckte dem i flera oöppnade förpackningar (från samma märke), men då var det redan för sent så jag har fått tömma och sanera hela vårt skafferi. Ni kan ju tänka er att mitt skafferi är ganska välfyllt, har slängt produkter för flera tusenlappar.

VECKANS FRUKOST: Min långfrukost med Mathilda på Pom & Flora igår. Hon är nyförlovad så vi pratade oavbrutet om bröllop, bröllop och bröllop i flera timmar. Så kul att vi är inne i denna lilla bröllopsbubbla tillsammans!

VECKANS SHOPPING: Gick förbi Stylein inne i Sturegallerian och skulle bara kika på ett par byxor jag spanat in. Jäklar vad mycket fint, gick därifrån med fyra plagg och det hade kunnat bli ännu mer om vissa storlekar inte var slutsålda (tur var nog det, hehe).

JUST NU: Har jag och Lily ätit frukost och jag sittet kvar och njuter av min kaffe. Och så kollar jag flyg ner till Malmö där vi tänkte spendera nästa långhelg, inte varit nere sen i höstas så det är verkligen på tiden.

I HELGEN: Ikväll blir det en lugn kväll hemma, M ska iväg på pokerkväll så jag tänkte ha Girls-maraton när Lily somnat (är bara på säsong 3, lyx!). Imorgon ska vi hänga i solen hela dagen, på kvällen är vi barnfria för första gången länge och ska ut och göra stan tillsammans med Johan och Maria. På söndag ser det ut att bli 27 grader så då kanske det är läge att dra till någon strand i närheten?

Vad har ni för planer denna långhelg, är ni kvar hemma eller passar ni på att resa iväg?

Följ mig på Bloglovin' och Instagram

(0)
(0)
(0)
2 kommentarer | Translate
 

Annons

 
 


Annons

Laddar