Annons
Annons

FREDAGSLISTAN


 

VECKANS BÄSTA: Jag har hittat min bröllopsklänning!!! Gah! Efter en härlig lunch med Alexia i tisdags gick jag spontant förbi Valeries butik inne i MOOD och där var THE ONE. Lyckan och lättnaden! Vill inte visa den förrän bröllopet så ni får hålla er till tåls ett tag till…. iiiieeeh! (Bilden ovan är från min provning på Ida Sjöstedt).

Annons

VECKANS HÄRLIGASTE: Onsdagens grillmiddag med gänget och alla kids var nog veckans höjdpunkt. Ni vet en sådan där kväll man aldrig vill ska ta slut.

VECKANS SÄMSTA: Nätterna nu alltså, Lily har så svårt att komma till ro (tar minst en timme varje kväll) och sen sover hon så otroligt på nätterna. Hela familjen vaknar med påsar under ögonen, gäsp. Tips??

VECKANS SERIE: The 100! Är inne på säsong 4 och har redan plöjt halva säsongen… det är semestertecken det!

VECKANS LÅT: Justin Bieber – Love Yourself… ja, jag erkänner!

VECKANS TRÄNING: Kan vara bästa träningsveckan på länge. Känner mig så motiverad och har ett väldigt sug efter tung styrketräning vilket jag inte haft på sååå länge. Idag står löpning på schemat!

VECKANS OVÄNTADE: Gårdagens spontahäng inne på Kampementsbadet. Trots att vi bor mittemot badet har vi knappt varit här men tycker faktiskt det var över förväntan, speciellt med småbarn. Lily var i poolen konstant från förmiddagen och när vi skulle gå vid 17.30 blev hon så arg för att hon inte fick vara kvar, haha. Bra betyg!

I HELGEN: Har en helt oplanerad helg framför oss, hade egentligen tänkt dra ner mot Halmstad och sen Malmö redan nu men måste hinna med bröllopsfix och få undan lite saker innan vi lämnar stan. Så med en tom kalender tar vi helg vilket känns så lyxigt!

Vad ska ni hitta på i helgen, har ni gått på semester än?

Följ mig på Bloglovin' och Instagram

(0)
(0)
4 kommentarer | Translate
 

Annons

Annons


Laddar