Annons
Annons

FREDAGSLISTAN


 

VECKANS BÄSTA: Känner mig så otroligt tillfreds med tillvaron just nu. Jobbet känns bra, träningsmotvationen är på topp, jag har tid för massa socialt häng, bröllopsplaneringen går framåt och allt liksom rullar på sådär skönt.

Annons

VECKANS GRILLTIPS: Min nya hangup är grillad portabellosvamp med vitlöks- och persiljesmör. Lägg svamparna på grillen och se till att de får yta på båda sidorna. Precis innan de är klara så klickar ni i smöret som jag gör på smör, vitlök, färsk persilja, salt och peppar. Fick inspirationen av Edita och det blev så gott!

VECKANS LÅT: Kamferdrops – Jag Trodde Änglarna Fanns som går på repeat i mina hörlurar just nu… så skön!

VECKANS RECEPT: Slår ännu ett slag för den här pizzan, ni måste testa!

VECKANS BRÖLLOPSFUNDERING: Slöja eller inte? Jag har hela tiden tänkt att jag inte skulle ha slöja, fråga mig inte varför, men efter att jag provade flera fina på By Malina så blev jag ändå sugen.

VECKANS MAMMA-SKRYT: Lily har börjat sjunga och det är såå gulligt. Hon kan sjunga nästan hela blinka lilla stjärna och jag tycker det är så imponerande, hon är ju bara 20 månader. Stolt som en hönsamamma är jag!

HELGEN: Spenderas i Halmstad och styrs helt och hållet efter vädret skulle jag tro. Vi har inga planer eller måsten vilket känns så skönt, jag har dessutom tidsinställt en massa blogginlägg till er så jag ska unna mig en datorfri helg. Lyx!

Berätta, hur har er vecka varit?

Följ mig på Bloglovin’ och Instagram

(0)
(0)
Kommentera | Translate
 

Annons
Annons


Laddar