Annons
Annons

FREDAGSLISTAN


 

VECKANS BÄSTA: Njuter av att vara tillbaka i Stockholm och vår lägenhet igen, home sweet home!

VECKANS SÄMSTA: Att jag i princip blev medbjuden på en resa till Grekland nästa vecka men inte kan åka för jag har ett jobb inbokat. Ett jobb! Åh, vilken osis va? Lite medelhavsvärme, grekisk sallad och solnedgångar på stranden hade inte suttit helt fel just nu.

Annons

VECKANS ROLIGASTE: Lily pratar så mycket nu och börjar sätta ihop meningar, det är så himla gulligt och roligt. Hon sätter ihop 3-4 ord i följ och upprepar precis allting man säger. Så stolt över henne!

VECKANS TRÄNING: Riktigt bra flow just nu!

VECKANS TIPS: Jag har rensat lite i garderoben och lagt upp flera riktigt fina skor i ELLEs bloppis. In och kika här vetja! 

KVÄLLENS MIDDAGSTIPS: Tröttnar aldrig på fishtacos, det här är ett av mina absolut bästa bjuda-hem-på-pangmiddag-recept.

JUST NU: Vill ni höra min lyxiga fredag? Jag inledde dagen med ett besök hos min frisör Camilla och nu sitter jag här på Creative Headz, sipprar på en cappucino, jobbar från mobilen och blir så ompysslad så.

HELGEN: Härligt nog har vi en helt oplanerad helg framför oss. Funderar på någon liten dagsutflykt häromkring, kanske en tur till Rosenhill? Har ni några andra tips på somriga utflykter i Stockholmsområdet?

Foto Rasmus Lindahl / Studio Emma Svensson

Följ mig på Bloglovin’ och Instagram

(0)
(0)
Kommentera | Translate
 

Annons
Annons


Laddar