Annons
Annons

FREDAGSLISTAN


 

VECKANS BÄSTA: Sommarvärmen som dragit in över stan, älskar det!

VECKANS SÄMSTA: I onsdags hände det som aldrig hänt förut. Jag tappade min mobil i marken och skärmen krossades totalt!! Har haft en extra försäkring på min telefon i över 3 år men så bytte jag till en ny precis innan sommaren som jag såklart missat att försäkra. Ahhh. Livets ironi.

Annons

VECKANS HÖJDPUNKT: Kräftskivan med tjejerna i onsdags, så gott, så härligt, så mysigt. Bildbomb coming up!

VECKANS RECEPT: Efter att kommentarerna haglade in när jag tease om den här vegetariska svamppastan på min Insta story så måste jag ju tipsa om det igen.

VECKANS BRÖLLOPSTANKE: Ska påbörja bordsplaceringen nu till helgen och jag ser fram emot det med lite skräckblandad förtjusning. Alltså bordsplaceringen är ju A och O för en lyckad bröllopsmiddag och en så viktig förutsättning för att gästerna får en kick-ass-kväll. Ingen prestationsångest där inte! Men som Marcus sa, vi har ju bara sköna vänner, så det blir en enkel uppgift, haha.

VECKANS WTF: Nog för att jag ofta fotar min mat, men när restaurangen erbjuder ett fotokit till maten? Really?

IDAG: Jag har redan hunnit morgonträna (yeah!) och ska snart iväg på pressfrukost följt av LPG-massage och poddinspelning. Eftersom det ska bli supervarmt idag tänkte jag hämta Lily tidigare på dagis och dra in på badet någon timme. Sen blir det picknick på Gärdet i kvällssolen. Bästa starten på helgen!

Happy friyey!

Följ mig på Bloglovin’ och Instagram

Följ mig på Bloglovin' och Instagram

(0)
(0)
Kommentera | Translate
 

Annons

Annons


Laddar