Annons
Annons

FREDAGSLISTAN


 

VECKANS BÄSTA: Mallis – ljuvligt, välbehövligt men alldeles för kort.

VECKANS SÄMSTA: Har en klump i magen av stress och känner att det är på tok för mycket nu, på alla plan. Jobbar på att prioritera mig själv och bli bättre på det vi pratade om i podden sist, att säga nej. Att det alltid är lika svårt.

Annons

VECKANS PODD: Hehe, får man säga sin egen? Bra! Veckans podd hittar ni alltså här.

VECKANS ROLIGASTE: Alltså, alla föräldrar måste kolla in den här uträknaren. Så roligt och sorgligt på samma gång, haha.

VECKANS POSITIVA ÖVERRASKNING: Alltså min nya smartwatch från Fitbit, hur smart? Jag är måttligt teknikintresserad och trodde aldrig jag skulle tycka det vore så intressant att tracka steg, träning, sömn och allt jag gör. Helt hooked!

VECKANS HÖSTPEPP: 10 höstlöften som alla borde göra.

JUST NU: Sitter jag på Snickarbacken 7 (hur länge kan man egentligen snylta plats på en cappuccino? 😉 ), har precis mailat iväg två lämningar till ELLE och betar av veckans sista jobb.

I HELGEN: Ikväll tänkte jag träna kvällspasset på Kalvhagen, känner att jag har massa stress och tankar jag måste slå ur kroppen. Sen ägnas resten av helgen, som alla andra just nu, åt bröllopsplanering. Kan inte fatta att det bara är 3 veckor kvar!

Berätta, hur ser er helg ut?

Följ mig på Bloglovin’ och Instagram

Följ mig på Bloglovin' och Instagram

(0)
(0)
(0)
Kommentera | Translate
 

Annons

 
 


Annons

Laddar