Annons
Annons

HELGEN SOM BARA FÖRSVANN


 

Jag är så inte redo för en ny vecka, känns som jag gått miste om en hel helg. Ni kanske minns att Lily var dålig i förra veckan? Well, efter att hon piggnat på sig så bestämde sig hennes otäcka magsjukebaciller att ta sig an nästa offer och golvade mig totalt. Lämnade inte sovrummet förrän sent i lördagskväll och missade helt vad som verkar ha varit vårens hittills finaste dag.

Annons

Som om det inte vore nog så drog M på jobb till New York igår morse. Om det finns något som är värre än att vara magsjuk så är det att vara det samtidigt som man försöker underhålla en pigg 1,5 åring som absolut inte vill ligga inne och mysa. Idag är Lily på förskolan som vanligt och jag jobbar från sängen där jag försöker komma ikapp med alla jobb och samarbeten som skulle plåtats i helgen.

Kommer bli en minst sagt lååång dag det här… hoppas ni haft en härligare start på veckan!

(0)
(0)
2 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar