Annons
Annons

HOME SWEET HOME


 

lily-anja-palm-springs

Första natten i sin egen säng, visst är det något speciellt med det? Känns bra att vara hemma i vår lägenhet igen, den kändes alldeles extra ren och fräsch efter 3 månader av amerikansk standard med allt vad det innebär. Känner en ny kärlek för vår tvättmaskin, haha!

Annons

Resan hem gick jättebra och Lily var så duktig. Vi köpte en bilbarnstol i USA som vi tog med hem så vi lät henne sitta i den på planet (hade bokat eget säte till henne). Vilken dröm! Hon somnade direkt och sov 6 timmar, har typ aldrig hänt förr. Ingenting man kanske orkar släpa med en vanlig semester men om ni ska på långresa med barn och t.ex. ska hyra bil när ni kommer fram så tyckte vi det var såå värt för hon satt så mycket bättre i sin bilstol än i vanligt säte. Resten av resan satt hon nöjt och kollade film eller lekte. Hallelulja!

Idag ska vi på besök på förskolan inför nästa veckas inskolning, sen blir det till att packa upp, tvätta och försöka komma i ordning där hemma. Lite mysigt ändå. Får hålla oss sysselsatta så vi inte somnar, 9 timmars tidsskillnad gör en minst lite koko. Vi hörs sen!

Följ mig på Bloglovin’ och Instagram

(0)
(0)
Kommentera | Translate
 

Annons
Annons


Laddar