Annons
Annons

IDAG SLÄPPER VI VÅR PODD!


 

Idag går första avsnittet av vår podd äntligen live! Det och det ska bli så spännande att höra vad ni tycker, för ni lyssnar väl? Och JAG VET att vi låter så lika på rösterna, helt sjukt, men det är något vi verkligen ska ha i åtanke hädanefter. (Nina – sluta härma min skånska! Haha.)

Annons

I första avsnittet pratar vi om det svåra med att säga nej, om Ninas rädsla för telefonförsäljare och om mitt behov av att vara en skön tjej – dessutom upptäcker vi att vi båda lever i tron att vi är bästisar med Monica, Chandler och restren av Vänner-gänget. I slutet av avsnittet utmanar vi varandra för att i slutändan nå det ultimata målet: att bli världens bästa människor.

Lova nu att lyssna och berätta vad ni tycker!!

Följ mig på Bloglovin’ och Instagram

Följ mig på Bloglovin' och Instagram

(0)
(0)
10 kommentarer | Translate
 

Annons

Annons


Laddar