Annons
Annons

JAG HAR BLIVIT MED PODD!


 

Hurra, det blir en podd! Som ni kanske redan räknat ut eftersom jag haft poddinspelning på schemat väldigt mycket nu den senaste tiden. Det bästa av allt är att min partner in crime är ingen mindre än världens bästa Nina. Det roliga är att vi faktiskt inte känner varandra speciellt bra sedan innan, mer än att vi är bloggkollegor på ELLE, och tyckte därför det kändes som en rolig idé att börja podda tillsammans. Så ni kommer alltså få följa med när vi lär känna varandra helt enkelt, hur kul är inte det? Håll tummarna för att vi kommer gilla varandra, hehe.

Annons

Okej, jag tänker inte berätta helt vad den kommer att handla om än, däremot kan jag visa lite bilder från förra när vi plåtade lite bilder. Vi var ett sådant superteam som sågs hemma hos Nina tidigt på morgonen och innan vi började plåta såg det ut såhär, en klassisk behind the scen så att säga.

Makeup-gurun Kicki Burman worked her magic on me och gjorde mig extra vardagspiffig. Det här är alltid, alltid det bästa med en plåtning tycker jag, när någon både fixar hår och make. Höjden av lyx.

Ok, kan vara så att jag precis scrollat igenom hela Kickis blogg, är ju en sådan sucker för skönhetstips.

Final touch innan det var dags att ge sig ut!

Voilá! En liten kik på hur det kan komma att se ut… Tror Beata tog minst 500 bilder på några minuter och sen skulle vi välja ut en liten rackare som alltså ska bli slutgiltig podd-bild. I’ts a hard job, I know!

Snart är det dags för lansering, håller er uppdaterade här såklart. Tror den här podden kommer bli så jäkla bra, får man säga så om sig själv? Bra, då kör vi!

Foto: Alla bilder snodda rakt av från Nina och Kicki, hehe. Tack darlings!

Följ mig på Bloglovin’ och Instagram

Följ mig på Bloglovin' och Instagram

(0)
(0)
4 kommentarer | Translate
 

Annons

Annons


Laddar