Annons
Annons

JUST NU OCH IDAG, HEJ HEJ!


 

Godmorgon mina fina! Jag har precis varit inne en snabbis på SATS och rivit av 20 min intervaller på löpbandet, lika vidrigt som härligt. Jag har ju pratat om det tidigare, min ständiga hatkärlek för intervaller. Och när man inte kört på länge, då är det riktigt riktigt tufft och just nu drömmer jag om att komma in i ett flow när det bara är härligt.

Annons

Nu ska jag möta upp den här lilla loppan och kila iväg på pressfrukost på Casalls huvudkontor, det blir mysigt det. Sen är resten av dagen vigd åt kvittoredovisning och administrativt jox innan jag drar på tidig middag med Lee ikväll som Josefin håller i. Det blir kul!

Just ja, lova att kika in om en stund då det kommer upp ett inlägg på tema barn och mat för er som önskat det. Puss å hej!

(0)
(0)
2 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar