Annons
Annons

KAN JAG BINDA MIN EGEN BRUDBUKETT?


 

Fick ett så otroligt engagemang när jag la upp detta på Instagram igår (@anjaforsnor) att jag kände att jag måste lyfta detta här i bloggen också.

Inför bröllopet så har vi bestämt oss för att fixa alla blommor och dekorationer själva istället för att gå till en florist. Hörde om ett par som lagt dryga 20 000 kr (!!) bara på blommor och jag höll på att svimma när jag hörde det. Jag har verkligen full respekt för deras val samt alla duktiga florister och deras kunskap, dock har vi inte riktigt det utrymmet i vår budget.

Annons

Så! Den stora frågan är nu, blommor och dekorationer i all ära men kan jag kanske även binda min egen bukett själv? Vill ha den grön och lite vild, typ som denna som jag köpte (för 115 kr!) i blomsterbutiken på Fältöversten igår.

Tänk, det vore ju SÅ coolt att ha gjort den själv! Kanske som en aktivitet dagen innan bröllopet med mina tärnor? Eller gå en kvällskurs nu i höst med några vänner?

Fick massa grymma tips på min Instagram igår och är nu mer peppad än någonsin. Om ni sitter inne på fler tips och knep så får ni gärna dela med er!

Följ mig på Bloglovin’ och Instagram

(0)
(0)
8 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar