Annons
Annons

LILLELÖRDAG OCH KRÄFTSKIVA


 

Vilken jäkla pangonsdag jag har framför mig. Ikväll har nämligen jag och Nina dragit ihop ett gäng vänner för att käka kräftskiva på Djurgårdsbrunn och jag tror det kommer bli en helt fantastisk kväll. Jag inte träffat många av tjejerna sedan midsommar och oj vad jag längtar efter att krama skiten ur dem. Och så årets första kräftskiva på det. Jag gillar kräftor men tycker nästan alltid Västerbottenpajen och alla ostar är bäst, hehe. Vad är er favorit?

Annons

Ska bli kul att träffa Nina igen, vi har ju inte heller setts på hela sommaren men det kommer det minsann att bli ändring på den här veckan. Fun things coming up!

Ja, ni hör ju varför jag längtat så efter idag. Pangonsdagen kan börja nu tack.

Mumma!

Följ mig på Bloglovin’ och Instagram

Följ mig på Bloglovin' och Instagram

(0)
(0)
(0)
Kommentera | Translate
 

Annons

 
 


Annons

Laddar