Annons
Annons

LOS ANGELES I NOVEMBER


 

Hoppas innerligt inte att ni är trötta på duon Kamperhaug & Forsnor, ni kommer nämligen få se så mycket mer av oss ihop framöver. Jag och Alex bokade alltså nyss en resa till LA om två månader vilket ska bli såå nice! Och extra härligt att åka i november, det känns sådär alldeles lagom långt bort just nu. Fördelen med att vara egen företagare alltså, att själva få bestämma vart jobbresa ska gå, hehe.

Annons

Det blir en fullmatad inspirationsresa där vi ska äta massa god mat, testa nya träningsformer, trendspana inför 2018, ta massa härliga bilder, gå på hike och massa annat gött man sysslar med over there. Mixing business with pleasure på bästa tänkbara sätt.

Jag tänkte även passa på att utöka min LA-guide med ännu mera godsaker så är det något ni nyfikna på så le me know!

Mina reseguider:

Mina bästa LA-tips

Min matguide i New York

Min San Diego-guide

Följ mig på Bloglovin’ och Instagram

Följ mig på Bloglovin' och Instagram

(0)
(0)
(0)
Kommentera | Translate
 

Annons

 
 


Annons

Laddar