Annons
Annons

EN TISDAG


 

Helgen gick i ett och den kommande veckan är en sådan som kommer rusa förbi. Marcus är bortrest hela veckan, jag har inskolning med Lily varje dag (två veckors inskolning), planerande av vårens skönaste feelgood-helg (ni kommer älska det!), plåta samarbeten, dubbel lämning till ELLE och slutligen yogabrunch med Grounded Factory & Yollibox på lördag.

Annons

Som tur är kommer min mamma och hennes man hit på torsdag och ska hänga med oss hela helgen. Som jag ser fram emot det! Efter att ha FaceTimat i över tre månader ska det bli så härligt att få ses och kramas IRL.

Ha en fin tisdag vänner!

Pssst! Bilden. Det känns som det var flera månader sedan vi var i Mexiko… är det inte lustigt hur snabbt tiden går när man befinner sig på olika platser? Spelar ingen roll hur länge jag varit borta, varje gång jag kommer hem så känns det som att jag alltid varit hemma. Förstår ni hur jag menar?

Följ mig på Bloglovin' och Instagram

(0)
(0)
Kommentera | Translate
 

Annons

Annons


Laddar