Annons
Annons

MÅNDAGSVÄDER, NYA ÖGONBRYN, MORGONTRÄNING OCH SNICKARBACKEN 7


 

Vilket väder idag, kan det ens bli mer måndagskänsla? Om det kändes som höst igår så ville man knappt stiga ut sängen idag. Så glad för min långa ljusrosa regnjacka, känner mig som en smällkaramell som trotsar hösten. Första veckan i september och den känns lovande med massor av kul som händer.

Annons

Måndag: Morgonträning på Kalvhagen följt av frukostmöte med vår bröllopsfotograf Sara på Snickarbacken 7. Jag ska även träffa Iman en sväng på Ecoist för att höra om hur det går med GF och sen blir det jobb med bloggen resten av dagen.

Tisdag: Night Fight med Kari Traa och ett gäng sköna ladies, därefter ska jag på webb-planeringsmöte på ELLE och lägga upp en plan för hösten.

Onsdag: Morgonträning på Kalvhagen, sen möter jag upp Alex för en pressfrukost för Rivia Sports, ett märke som jag faktiskt inte har så bra koll på sen innan så det ska bli kul. Sen ska jag äntligen till min älskling Felicia som ska få pyssla om mina ögonbryn, som jag längtat! Resten av dagen är det bloggjobb som gäller och så ska jag förbereda ett samarbete.

Torsdag: Night Fight as usual, frukost med Sofia på Brand MRKT följt av några timmar vid datorn. På eftermiddagen ska jag träffa en tjej som troligtvis ska filma vårt bröllop (såå spännande!) och på kvällen vankas middag med Creative Headz på Nio Rum.

Fredag: Förskolan är stäng för planeringsdag så troligtvis är jag hemma med Lily, eller så delar jag och M på dagen. Jag tänkte i alla fall hinna med morgonträning på Kalvhagen (mitt nya beroende!) och ett besök på Lindex Showroom för att spana in lite godsaker.

Okej veckan, let’s hit it!

Följ mig på Bloglovin’ och Instagram

Följ mig på Bloglovin' och Instagram

(0)
(0)
3 kommentarer | Translate
 

Annons

Annons


Laddar