Annons
Annons

NÄR ÄR MAN VÄLTRÄNAD?


 

Tänkte vi skulle prata om det här med träning och att vara vältränad. Man kan ju mäta det här med vältränad på olika sätt, för mig handlar det om att vara allsidigt tränad – att jag både kan springa en mil eller två utan att dö, lyfta vikter som är av modell tyngre, vara smidig och rörlig. Jag vill liksom kunna hoppa in på vilket pass som helst och känna att jag behärskar det, oavsett om det är crossfit eller pilates.

Annons

De senaste månaderna i USA har jag tränat mycket yoga och barre vilket min kropp mått sååå bra av. Jag som alltid varit ganska stel njuter av att känna mig mjuk och hyffsat vig, hehe, i alla fall för att vara jag.

Men konditionen? Maj gadd! Det är verkligen färskvara det, något jag fick uppleva på gårdagens första löpträff med ELLE och adidas. Som tur var stod löpteknik på schemat så vi gjorde mest övningar i par och på egen hand, ingen långdistans direkt. Nu ska jag verkligen få in löpningen mer regelbundet igen, gärna några gånger i veckan, då mår jag som allra bäst.

Berätta, när känner du dig vältränad?

Följ mig på Bloglovin’ och Instagram

(0)
(0)
Kommentera | Translate
 

Annons
Annons


Laddar