Annons
Annons

NÄR VI ÅT LUNCH PÅ MALIBU FARM


 

Vi befinner oss i ett blött och helt galet regnigt Santa Barbara, därför tycker jag istället vi tittar tillbaka på hur det såg ut tidigare i veckan när solen sken.

malibu-farm-restaurant-at-the-pier

Vi körde upp till Malibu för att äta lunch på Malibu Farm som drivs av svenska Helene Henderson. Jag älskar hennes kokbok så att åka hit stod överst på min to-do-list.

Annons

coldbrew-coffe-malibu-farm

Eftersom dagen bjöd på högsommarvärme bestämde jag mig för att svalka mig med en Coldbrew coffee med mjölk. Älskar skiftningarna när man häller i mjölken, vackert som ett konstverk.

lily-anja-malibu-farm-kaffe anja-lily-coldbrew-coffee

Det tyckte även Lily, eller så var det kanske det festliga sugröret som lockade.

menue-malibu-farm lunch-malibu-farm

Äntligen mat! Jag åt en Grilled Salmon Kale Nicoise (så god!) och M ropade in en macka med grillad kyckling. Älskar portionerna här, aldrig någon risk att man inte blir mätt, även när man beställer in en ”lätt” sallad. Det kändes som jag ätit minst ett kilo grönkål efteråt, hurra vad min kropp måste varit nöjd med mig efteråt.

malibu-pier-lunch-sunset

En bit ifrån oss satt även självaste Tyra Banks med sin gulliga son vilket vi tyckte var lite extra festligt. Fast det tog jag inte bild på förstås, jag leker bara papparazzi med min egen familj.

marcus-lily-malibu-pier

Sen var vi tvugna att springa av oss maten och bestämde oss för att gå längst ut på piren för att spana på delfiner.

lily-spanar-delfin

Och vi hade tur, både delfiner och sjölejon bestämde sig för att göra oss sällskap där ute i det blå. Dessvärre var de lite svårfångade på bild så jag bestämde mig för att lägga ner kameran och bara njuta. Visst är det något magiskt och så fridfullt med att se delfiner i det fria?

frukt-apelsin-marknad malibu-pier-roof-top malibu-farm

Längst ut på piren ligger även ett café som tillhör Malibu Farm och en liten butik som odlade örter och kryddor. Så mysigt!

lily-anja-malibu-pier lily-happy-anja-malibu-pier

Lily lärde sig att säga ”hejdå” i förra veckan men efter bara några dagar byttes det ut till ”bye bye” eller ett långt ”byyyyeee”. Något hon kan stoltsera med när hon börjar förskolan i vår.

malibu-pier-sunset

Tack Malibu för en magisk eftermiddag! Sen fortsatte vi norrut mot Santa Barbara men det tar vi en annan dag.

Följ mig på Bloglovin' och Instagram

(0)
(0)
Kommentera | Translate
 

Annons

Annons


Laddar