Annons
Annons

NYTT PODDAVSNITT, OM DET HÄR MED ATT VARA VARDAGSFIN


 

världens bästa människor podd

Onsdag betyder ju numera poddisdag, hurra!

I veckans avsnitt pratar jag och Nina om något som jag verkligen brottats med den senaste tiden, ja kanske de senaste åren, nämligen det här med att vara vardagsfin. Alltså jag är så bekväm av mig att jag väljer varmt, skönt och praktiskt framför piff och glamour. Så himla tråkigt!! Någon som känner igen sig?

Annons

Jag berättar också om varför jag aldrig har smink med mig i väskan och Nina om när Emilia de Poret synade hennes naglar i sömmarna, haha. (Älskar den storyn!) Dessutom sammanfattar vi våra bästa tips för att bli mer vardagschic och givetvis avslutar vi med en utmaning, som den här veckan känns ganska självklar.

Ni hittar avsnittet här eller på andra ställen där poddar finns. Och glöm inte prenumerera på podden, det skulle göra oss överlyckliga!

På bilden: Iris Apfel

Följ mig på Bloglovin' och Instagram

(0)
(0)
(0)
2 kommentarer | Translate
 

Annons

 
 


Annons

Laddar