Annons
Annons

ORD SOM VÄRMER LITE EXTRA


 

Tycker det är superbra att du lyfter detta med kostnader och ekonomi generellt, detta & samarbete med Dreams. Ibland när man läser bloggar känns det som att pengar aldrig är en del av diskussionen, känns realistiskt och balanserat att du lyfter att även bloggare behöver vara smarta economistas 🙂 Lycka till med bröllopsplaneringen! /Linn

Annons

Blev så genuint glad av den här kommentaren och av er positiva feedback kring mitt samarbete med Dreams. Tack! Och tack Linn! Jag är så mån om att de samarbeten jag gör känns genomtänkta och det är samtidigt jäkligt läskigt att dela med sig av bröllopsbudget och ekonomi, kanske för att vi svenskar ogärna pratar om pengar. Men just därför känns det nästan extra viktigt att lyfta i bloggen som en kontrast till den no-limit livsstil som ofta målas upp i bloggar. Vi är liksom en vanlig småbarnsfamilj med samma utmaningar som alla andra.

Sen har ju alla såklart olika förutsättningar men vi kan nog vara överens om att det går så jäkla mycket pengar så fort det har något med bröllop att göra. Blir helt matt bara jag tänker på det. Sara, som även råkar vara vår eminenta bröllopsfotograf, har bloggat väldigt klokt och inspirerande om det här innan.

Puss på er!

Följ mig på Bloglovin’ och Instagram

Följ mig på Bloglovin' och Instagram

(0)
(0)
Kommentera | Translate
 

Annons

Annons


Laddar