Annons
Annons

PUSS PÅ ER!


 

anja-marcus-lily

Happy valentines day darlings!

Alla Hjärtans Dag må vara ett kommersiellt jippo men dagen blir liksom vad man gör det till. I den mörka värld vi befinner oss i tycker jag ändå det är fint med en dag när vi faktiskt fokuserar lite extra på att sprida kärlek och glädje.

Annons

Nu är jag tillbaka i San Diego och spenderar dagen med mina två hjärtan. Imorse var det en tjej på stranden som målade hjärtan i olika färger längs strandpromenaden och gav alla förbipasserade komplimanger. Vi kan aldrig få för mycket kärlek!

Vill skicka lite extra kärlek till er för att ni alltid är så peppiga, härliga och håller en så fin ton i kommentarer och frågor. Jag är så tacksam för att ni kikar in här och supportar mig i allt jag gör. Utan er, ingen blogg! ♡

Följ mig på Bloglovin' och Instagram

(0)
(0)
Kommentera | Translate
 

Annons

Annons


Laddar