Annons
Annons

SÅHÄR TRÄNAR JAG I HÖST


 

Ok, det positiva med att inte fara och flänga allt för mycket under sommaren är att det är enkelt att hålla kvar vid sina vanliga träningsrutiner. Sånt som jag gillar. Jag är liksom en tråkig vardagsperson som trivs med inte allt för stora utsvävningar från träning och god mat. Jag gillar liksom att vara i fas med min kropp.

Annons

I höst är jag extra taggad på träning och kommer köra dubbelt upp på Kalvhagen. Dels med deras konceptträning (högintensiv kampsportsfys!) som startade förra veckan och från och med tisdag är det äntligen dags för Night Fight igen. Hurra! Som jag längtat. Det är så beroendeframkallande. Kan hända att jag tvingat Alexandra att köra privatpass med mig under sommaren när abstinensen blev för stor, haha. Ja, ni hör ju. Beroendeframkallande.

Det är precis den här träningen som jag går igång på. Som jag Ä L S K A R. Kampsport och kampsportsfys. Att få använda min kropp som redskap. Sparkar och slag. Ge allt och sen lite till.

Om ni bor i Stockholm och funderar på vad ni ska träna i höst så kan ni väl sluta och fundera och helt enkelt joina mig på Night Fighten? Finns några platser kvar, hurry curry! Och ja, sen ni kan förslagsvis kika på den här filmen under tiden ni funderar.

Följ mig på Bloglovin’ och Instagram

Följ mig på Bloglovin' och Instagram

(0)
(0)
2 kommentarer | Translate
 

Annons

Annons


Laddar